BLOG, SPORT
Comments 8

Challenge: Solar Run Challenge!

Mijn eigen challenge is nog niet afgelopen of ik rol alweer door in de volgende. Of nouja, momenteel doe ik gewoon nog even lekker beide. Over welke challenge ik het heb? Hoe jij mee kan doen en wat je kan winnen? Ik vertel je er alles over! 

Vanaf vandaag (donderdag 21 maart) is de adidas Solar Run Challenge van start gegaan en ja.. IK DOE MEE! De bedoeling is dat wij met zijn allen de afstand tot de zon afleggen (Solar Run Challenge.. klinkt ineens logisch toch?) in deze eerste lenteperiode. Met hoe meer mensen we deze poging samen wagen, hoe groter de kans is dat het gaat lukken. Dus, doe jij ook mee?

De challenge loopt vanaf nu tot en met 30 april. En meedoen is eigenlijk heel simpel:

Aanmelden:

Stap 1: Registreer je op THESOLARRUN.COM

Stap 2: Connect met Strava (makkelijk, Strava houdt zo mooi je kilometers voor de challenge bij!)

Stap 3: Ga hardlopen en klok je kilometers

Stap 4: Bereik Solar Targets en maak meteen kans op toffe prijzen (o.a. startbewijzen voor marathons, adidas shirts of zelfs gehele kledingpakketten en als hoofdprijs… deelname aan de Northern Light Run!)

Elke kilometer is er één en draagt bij aan deze challenge. Hoe tof zou het zijn als wij met zijn allen de afstand tot de zon kunnen afleggen? Als je het aan mijn vraagt: heel tof. Ik ben dol op uitdagingen (zoals je misschien al weleens had gemerkt), dus ik ga ervoor!

Doe jij ook mee? Of heb je misschien nog vragen? Laat het mij vooral weten! En voor nu.. SUCCES! 😀

 Liefs, Mo

399EAF65-2F14-4CFC-B03D-B1AA04C7EDBB

In samenwerking met Intersport en Adidas

8 Comments

 1. Jonas says

  ik doe mee ! had er nog nooit van gehoord maar lijkt me een super leuke challenge om te doen !
  veel succes !!

 2. Marleen says

  Ik ben benieuwd hoe deze schoenen lopen (degene die je aan hebt op de foto 🙂 ) Heb je er een mini review over?

  • Hi! Tot nu toe lopen ze heel lekker! Misschien is het een idee als ik over meerdere schoenen in een blog eens een reviewtje schrijf 🙂 Ik ga ervoor zitten! Liefs, Mo

 3. Hey Mo, ik heb mij ook aangemeld maar hoe kun je zien hoeveel je hebt gelopen in de challenge.. ik kan er niets van terug vinden.

  • Hi Paul!
   Leuk dat je je hebt aangemeld! Er is geen Solar groep op Strava of iets, dus echt bijhouden specifiek via SOLARRUN gaat niet. Op de SOLARRUN website kun je wel alle kilometers van iedereen bij elkaar zien, hoever we samen al zijn dus!
   Wel kan je op Strava je kilometers individueel uitlezen obv de tijdsperiode (21 maart-30 april) 🙂 Succes!
   Groetjes, Mo

Geef een reactie